Caldrà esperar a 2021 per a la celebració del Esport en 3D

L’Ajuntament ha decidit suspendre el Esport en 3D i totes les activitats previstes durant la setmana en què se celebra aquesta festa esportiva, és a dir, les xarrades, actes de reconeixement a esportistes, conclusió de Jocs Esportius i Olimpíada EPI. Caldrà esperar a 2021 per a la celebració del Esport en 3D després de l’acord aconseguit per l’Ajuntament a conseqüència de la crisi derivada pel Covid-19. D’aquesta manera, l’esport local queda orfe de la seua gran festa esportiva, l’esdeveniment que serveix per a clausurar la temporada i que s’hauria celebrat del 5 al 7 de juny. Durant aqueixos dies el poliesportiu Francisco Laporta i altres espais de la ciutat haurien acollit competicions i exhibicions de més de 30 modalitats esportives.

També s’hauria celebrat la tercera edició de les Olimpíades Escolars amb la clausura de la Escola Poliesportiva (EPI), que en 2018 va reunir total 629 alumnes d’11 centres educatius, augmentant el número de 2017 que va ser de 553.

Una altra activitat eren les ponències i el lliurament de trofeus de Jocs Esportius, a més del reconeixement als esportistes d’elit locals. En un comunicat, el regidor d’esports Miguel Juan Reig ha volgut animar a tots els esportistes de la ciutat. “Enguany no tindrem Esport en 3D, però segur que en 2021 farem la millor edició. També m’agradaria reconéixer a totes les entitats que durant aquest confinament han continuat treballant des de casa perquè els esportistes de la ciutat continuen realitzant els seus entrenaments i passen de la millor manera possible aquesta quarantena”.

Foto: Un moment del trasllat de la bandera des de l’Ajuntament fins al poliesportiu en la inauguració del 3D

Send this to a friend