Javier Sendra acusa Gerard Fullana d’utilitzar la crisi sanitària per a “atacar la gestió de la Diputació d’Alacant”

Javier Sendra, diputat d’Emergències, ha acusat Gerard Fullana, portaveu de Compromís, d’estar mentint sobre la selecció de dos llocs de personal directiu del Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament d’Alacant.

Després del procés de selecció del personal, els aspirants seleccionats van signar el contracte el dia 23 de gener seguint els terminis estipulats en la convocatòria. “Totes aquestes incorporacions han millorat la gestió en temps de màxima duresa i dificultat”, destacat Sendra i afig: “El senyor Fullana mancada a la veritat en qualificar aquest procés de secret. Ha tingut tota la documentació a la seua disposició durant tot aquest període”.

Pel que Sendra explica que “Fullana continua utilitzant la crisi sanitària provocada pel Covid per a atacar la gestió de la Diputació d’Alacant, el treball de la qual en aquest període s’està focalitzant a implementar iniciatives per a pal·liar les conseqüències econòmiques i socials en els municipis de la nostra províncies”.

El diputat d’Emergències ha recalcat que “no hi ha hagut cap mena d’ocultisme en aquests nomenaments i que s’ha seguit al cent per cent el procés fixat en la convocatòria”.

Send this to a friend