Es registren tres casos positius més en el departament de Salut d’Alcoi

En les últimes 24 hores el Departament de Salut d’Alcoi registra 3 nous casos positius per coronavirus i cap mort.

Aquestes xifres continuen situant al departament com el segon amb major taxa de mortalitat de la Comunitat, amb 109 morts, 79’5%, per darrere de l’Hospital General de València. També es manté el dècim amb més casos positius (418 en el dia de hui) per darrere del departament de Torrevieja amb 376 casos.

  • Recordar que aquestes dades són oferides per Conselleria i són actualitzats cada dia en la següent web. Recordar que aquestes xifres inclouen tota la zona a la qual dóna cobertura l’hospital comarcal Verge dels Lliris.

Sanitat ha comunicat que el total de casos positius en la Comunitat Valenciana és de 11.412, dels quals 3.901 es troben actius en aquests moments. Hui són 40 nous casos positius. En concret, per províncies: 5 a Castelló, 11 a Alacant i 24 a València.

El nombre total de casos positius a la nostra província és de 3.834, dels quals 1.009 romanen actius (185 hospitalitzats i 60 d’ells en l’UCI).

Una de les bones notícies és que la xifra d’ingressats en l’UCI descendeix un 32% i les altes s’incrementen prop del del 37%. Així mateix, en una setmana s’han donat 1.688 altes i el 55% del total de casos positius ja han superat la malaltia en el nostre territori.

Lamentablement, la xifra total de morts és de 1.194 en tota la Comunitat Valenciana, dels quals 434 pertanyen a la província d’Alacant.

Send this to a friend