Un nou mort eleva a 109 el total en el departament d’Alcoi

El departament de Salut d’Alcoi, que inclou tota la zona a la qual dóna cobertura l’hospital comarcal Verge dels Lliris, eleva ja la xifra de morts a 109 des que va començar la pandèmia de coronavirus, la qual cosa significa sis més en una setmana i una víctima més des de l’última actualització oferida. La xifra, que correspon a aquest diumenge, continua situant al departament com el segon amb major taxa de mortalitat de la Comunitat, amb un 79’5, per darrere de Requena, on la dada aconsegueix un 122’4 (taxa per cada 100.000 habitants).

Cal tindre en compte, en aquest sentit, que els morts en el geriàtric d’Oliver d’Alcoi, ja depassa els 70 residents, segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic de fonts pròximes.

Mentrestant, continua augmentant també la xifra de casos positius en l’àrea de salut, que supera ja els 400 contagis (415) i ací sí que es tracta d’una dada que evoluciona de manera positiva i mostra un comportament que reflecteix l’alentiment del número d’infectats. Indicar que són dades oferides per la Generalitat Valenciana sobre la base d’estadístiques de casos de Covid confirmats.

Send this to a friend