Primera Carrera Solidària en Casa Unión Alcoyana a benefici de Creu Roja

Entre les iniciatives solidàries que s’han generat aquests dies a la ciutat destaca la promoguda per un dels patrocinadors més importants de l’esport local, l’asseguradora Unión Alcoyana, que amb la col·laboració del Club Atletisme Alcoi, Trail Solidari, Team Mitja Marató i Ajuntament, ha promogut l’organització de la I Carrera Solidària a casa Unió Alcoiana.

L’objectiu és recaptar fons i donar-los íntegrament al pla Creu Roja Respon. A més, la iniciativa compta amb la col·laboració d’una trentena d’entitats esportives i esportistes individuals de la ciutat i comarca, que participen en la difusió de la iniciativa a través de les seues xarxes socials, per a aconseguir el major nombre d’inscripcions, que es transformaran en donacions per a Creu Roja.

La cita serà diumenge que ve 3 de maig a les 10 hores. La prova podrà seguir-se en directe des del compte d’Instagram d’Unió Alcoiana. La carrera animarà als participants a practicar esport lliure des de casa, durant un temps estipulat. El recorregut inevitablement seran els metres de cada casa, dividits en quarts i habitacions, amb eixida/meta des del menjador o la cuina.

La I Carrera Solidària a casa Unió Alcoiana està dirigida a tot aquell que vulga passar una bona estona per una bona causa. Totes les persones que s’inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat, amb el qual podran fer-se fotos o vídeos practicant esport i compartir-ho en xarxes socials, amb l’etiqueta oficial #CarreraSolidariaEnCasaUA.

Animació online

La cita promet divertir a l’audiència, ja que comptarà amb animació online, connexions en directe amb esportistes de la zona, sortejos i moltes sorpreses. Des d’ahir van quedar obertes les inscripcions, sent voluntàries des d’1 euro. La companyia asseguradora també realitzarà la seua aportació a la causa benèfica. Aquesta previst que al llarg de la setmana vinent, en el compte de Facebook d’Unió Alcoiana Segurs, es vagen publicant vídeos dels col·laboradors animant a la participació, així com les diferents novetats que es preparen amb vista a la carrera del diumenge al matí.

Send this to a friend