Fuck Work és el nou de la banda We Are Not Brothers

Després de 14 anys de recorregut, We Are Not Brothers crea Fuck Work, una obra que per primera vegada és motivada per diferents experiències personals dels mateixos membres de la banda. “El format triat aquesta vegada és un EP amb 5 corts editat en un one-off pressing de 200 còpies en vinil de la més alta qualitat, de nou en Oracle Rècords”, explica el grup.

La banda de música electrònica post-industrial realitza un recorregut que analitza i critica als treballs, a la societat moderna “subtilment esclavitzada i disfressada de meritocràcia”. Un cúmul de situacions que es repetien en els diferents components del grup, “inclosos els els tècnics: Juan Carlos Cembreros, ScreenWarriors vj’s i Óscar Streamline”, comenten. Això va motivar als membres al fet que durant els dos últims anys de treball plasmaren aquests sentiments en una nova obra.

“Aquests assumptes estan relacionats amb algunes de les temàtiques tractades en “III”: industrialització, luddisme, capitalisme, lluita obrera…però adaptat a un discurs actual, modern i, sobretot, personal”, asseguren We Are Not Brothers.

  • El EP Fuck Work ja que pot escoltar en el seu pàgina web

Send this to a friend