Unión Alcoyana adopta noves mesures pel coronavirus

La situació provocada per la pandèmia obliga a Unión Alcoyana Seguros a continuar treballant per llançar noves mesures de suport dirigides a la xarxa de mediació i als clients d’Unió Alcoiana. Paral·lelament, l’entitat se suma a iniciatives col·laboratives promogudes per diferents associacions. “El nostre objectiu és, d’una banda, fer costat als mediadors en l’atenció personalitzada i resolutiva que ofereixen al client, així com recordar al client el suport que rep per part del seu mediador, a l’hora d’assessorar-lo des de la confiança i estudiar el seu cas particular, per a aportar-li una solució. D’altra banda, ens hem sumat a les accions socials impulsades des de UNESPA i AVE”, indica Enrique Jorge Rico, Conseller de la companyia.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’empresa garanteix el servei a través del teletreball del 100% de la seua plantilla. S’han creat dos grups per a reforçar l’atenció telefònica a mediadors i clients, amb la finalitat de ser més àgils i oferir solucions en el menor temps possible. Altres mesures de suport s’han centrat en oferir una major flexibilitat en la gestió i facilitats addicionals a clients i proveïdors, com per al pagament de la pòlissa, el fraccionament sense recàrrecs per a les assegurances de comerç i pime, l’agilitació del pagament d’indemnitzacions a clients i bestretes a proveïdors, el vídeo peritatge per a evitar desplaçaments, l’atenció prioritària de les incidències en negocis essencials i la comunicació constant amb mediació i clients, a més de l’actualització diària de les plataformes digitals ja habilitades.

A aquestes iniciatives se li han sumat altres noves, que reforcen l’assessorament i acompanyament del mediador i els clients, com són:

•Ajust de les garanties i capitals en la pòlissa, per a casos justificats.

• Servei de prevenció per a les empreses que puguen presentar vulnerabilitat enfront d’un ciberatac.

• Defensa jurídica per a resoldre dubtes legals sobre la pandèmia Covid-19 i l’estat d’alarma.

• Informació mèdica i orientació psicològica telefònica, per a tots els clients que tenen contractada una pòlissa de llar.

• Campanya de comunicació amb el client, a través d’email, SMS, web i xarxes socials.

A més d’aquestes mesures, Unión Alcoyana s’ha sumat a la creació d’un fons solidari de 37 milions d’euros per a protegir als sanitaris que s’enfronten a la pandèmia. Aquesta iniciativa, promoguda per un centenar d’asseguradores adherides a UNESPA, subscriu una pòlissa de vida col·lectiva per a oferir un subsidi per al personal sanitari que siga hospitalitzat (metges, infermers, auxiliars, zeladors i personal d’ambulàncies), alhora que cobreix la defunció com a conseqüència directa del Covid-19, amb caràcter retroactiu. Es calcula que aquest segur donarà cobertura a més de 700.000 persones en tot el país.

D’altra banda, l’entitat ha realitzat una donació conjunta amb AVE (Associació Valenciana d’Empresaris), a raó de 20.000 màscares per a 25 hospitals de la Comunitat Valenciana.

Unión Alcoyana manté així el seu compromís amb clients, empleats, mediadors, proveïdors, accionistes i societat en general, intentant aportar solucions per a suportar, entre tots, les conseqüències de la pandèmia.

Send this to a friend