Compromís proposa crear una galeria d’art virtual per a donar suport a la nostra cultura

El grup municipal Compromís, davant la crisi econòmica a causa del Covid-19, proposa crear un certamen on participen totes les disciplines artístiques físiques i digitals.

El grup explica que els guanyadors/se de cadascuna de les disciplines rebrien un premi en metàl·lic i l’Ajuntament d’Alcoi es quedaria amb les obres. “D’aquesta manera, no sols ajudem els talents artístics, si no que engrandim el fons cultural i patrimonial de la ciutat, a més en ser obres que parlen del moment històric que vivim tindran un valor afegit, no sols com a documents historiogràfics” afirma l’edil Elisa Guillem.

Així mateix, Compromís anuncia una altra proposta: “la creació d’un web a manera de galeria d’art virtual, amb una bona imatge, en tres idiomes, intuïtiva, amb un disseny modern i molt posicionada en les xarxes.”

D’altra banda, apunten que aquesta web s’hauria de mantindre en el futur per a “vendre les obres dels nostres artistes, des d’artistes comercials amb preus molt populars, fins a grans obres destinades a grans col·leccions”

  • Elisa Guillem explica la proposta:

Send this to a friend