Continuen les obres d’ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta

Les obres per a ampliar el Poliesportiu Francisco Laporta i instal·lar la coberta en la pista exterior d’aquest poliesportiu es reprenen després de la pausa a causa de l’ordre del govern que indicava la suspensió de tots aquells treballs que no foren de primera necessitat durant l’estat d’alarma pel Covid-19.

Amb les mesures de seguretat corresponents, es continua amb la primera fase de l’obra que inclou l’ampliació d’aquest poliesportiu amb la creació de un camp de futbol de gespa artificial, casetes prefabricades per a vestuaris i serveis, instal·lacions i l’accés.

Així mateix, s’està instal·lant la coberta metàl·lica en la pista exterior del Poliesportiu Francisco Laporta. Això permetrà usar la pista en cas de pluja i així ampliar l’horari en el qual poder entrenar, realitzar partits o organitzar competicions.

L’edil d’Esports, Miguel Juan Reig, explica que “les activitats esportives es reprendran seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries pertinents amb el calendari que ens marquen, per a nosaltres el primordial és la salut de totes les persones.”

Foto: Les obres es reprenen amb les mesures de seguretat corresponents

Send this to a friend