La província d’Alacant registra un total de 310 morts per Covid-19

La consellera de Sanitat Ana Barceló, continua oferint en primer lloc la dada positiva sobre les altes. En les últimes 24 hores s’han donat un increment de 428 noves altes, per la qual cosa la dada global de la regió és de 1772, a la província d’Alacant 632.

En la compareixença també ha oferit les dades negatives referides als 300 nous casos positius, 97 persones més que ahir, sent en total des que va començar la pandèmia de 7964 positius, 2850 a la nostra província. A més, els 43 morts augmenten la suma a un total de 767 en la Comunitat Valenciana, dels quals 310 pertanyen al nostre territori.

Quant a les residències sota vigilància hui se suma una més, en total 13 – quatre a Castelló, cinc a Alacant i quatre a València – i en total ja són 233 residents morts, 15 més que ahir.

Respecte a les persones ingressades hui dia hi ha 1616, 98 persones menys. En concret, a la nostra província hi ha 487 ingressats i 131 en l’UCI, dades inferiors a la xifra d’ahir.

Una altra de les bones notícies que ha oferit Barceló és el nombre de residències afectades pel virus ja que hui són 89 enfront de les 103 d’ahir. La raó d’aquesta baixada significativa és la diferència de gravetat, “en les residències on havien un cas positiu del resident o del professional ja se li han donat l’alta.”

A més, la consellera assegura que s’està treballant en la web on “en breu es podran consultar consultar les dades per departaments”, després de la insistència dels mitjans de comunicació.

  • Vídeo complet de la compareixença oferida hui per la consellera de Sanitat, Ana Barceló

Send this to a friend