El nou protocol modificat admet l’acompanyament durant el part a partir de hui

En una nova compareixença, la consellera de Sanitat Ana Barceló, ha ressaltat que en les últimes 24 hores s’han donat 271 altes sent el total 1344, 469 a la província d’Alacant. Aquesta dada positiva s’enfronta als 52 nous morts, per tant a la suma total de 724 persones.

Les residències sota vigilància continuen sent 12 – tres a Castelló, cinc a Alacant i quatre a València – i en total ja són 218 residents morts, 27 més que ahir.

Els positius des que va començar el virus en la Comunitat Valenciana és de 7655, en concret 2803 a la nostra província. Aquestes dades apunten a una baixada de casos positius per dia, sent 212 persones menys que en el dia d’ahir.

Respecte a les persones ingressades hui dia hi ha 1714, 173 persones menys. En concret, a la nostra província hi ha 545 ingressats i 139 en l’UCI.

Quant a les queixes de mares i matrones sobre l’assistència i acompanyament durant el part, Barceló ha declarat que han “escoltat les diferents al·legacions” pel que han “revisat i modificat aquest protocol amb totes les mesures de seguretat perquè puguen ser acompanyades durant el part.”

  • Vídeo complet de la compareixença oferida hui per la consellera de Sanitat, Ana Barceló

Send this to a friend