La Comunitat registra 118 noves altes sumant així 930 “curats”

Hui dilluns, 6 d’abril, hi ha 118 mogues altes a la Comunitat Valenciana, així ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Ana Barceló. Aquestes dades ascendeixen a un total de 930 altes en el territori, sent 284 a la província d’Alacant, “són dades que conviden a l’esperança”, segons Barceló.

Aquesta setmana s’inicia amb 150 nous positius en la Comunitat, sumant així un total de 7334 positius, 2673 casos a la nostra província. D’altra banda, lamentar els 637 morts -dos d’ells professionals -, 269 d’ells en el territori alacantí.

Un altre de les dades oferides són els 98 geriàtrics intervinguts per Conselleria. Recordar que el grau de gravetat és molt diferent en cadascun de les residències. En total hi ha 791 residents positius, 206 professionals amb coronavirus i, lamentablement, la xifra de morts ascendeix a 166.

La Comunitat Valenciana ha rebut en el dia de hui més de 86.900 test ràpids que seran utilitzats donant prioritat a “els professionals sanitaris, usuaris de residències, cossos i forces de seguretat i treballadors que estan oferint els serveis essencials”. La consellera indica que al principi serà voluntari.

  • Vídeo de la compareixença oferida per la consellera de Sanitat, Ana Barceló

Send this to a friend