La Mancomunitat del Xarpolar prioritza l’atenció als més vulnerables

La Mancomunitat del Xarpolar ha reorientat la prestació dels Serveis Socials davant la situació de confinament que estem vivint a Espanya a causa de la crisi del Coronavirus.

Des de l’ens informen que s’ha restringit l’atenció individualitzada en els diferents Ajuntaments quant a les demandes urgents es refereix mentre que en les visites domiciliàries necessàries els professionals han adoptat totes les mesures de seguretat i higiene. D’altra banda s’ha aconseguit un acord amb l’empresa Foment de Construccions i Contractes (FCC) de cara a poder fer tasques de desinfecció en els 27 municipis que formen part d’aquest organisme.

El President de la Mancomunitat del Xarpolar, Kiko Fenollar, assenyala que aquesta neteja se centra en espais en els quals puga haver-hi un major nombre de persones en algun moment del dia “afortunadament en la gran majoria dels nostres pobles xicotets no s’han donat casos de Coronavirus i en els quals hi ha algun les persones estan totalment aïllades. El que estem fent és netejar en aquells punts on es reuneix la gent per a recollir per exemple el pa quan ve el forner”, assevera.

A més Fenollar recorda la solidaritat existent entre els veïns dels pobles de la comarca a l’hora d’atendre a aquells que més ho necessiten “en cada poble estan sempre disposats a ajudar als majors igual que passa quan per exemple neva o fa mal temps ”, conclou.

Finalment la Mancomunitat del Xarpolar insisteix que la ciutadania es quede a casa adoptant totes les mesures d’higiene recomanades per les autoritats sanitàries.

Foto: Kiko Fenollar és l’actual alcalde d’Alcoleja

Send this to a friend