Realitzen tractaments de desinfecció en les zones més vulnerables

Centres de salut de la ciutat, l’hospital Verge dels Lliris, residències de majors, mercats, supermercats i altres llocs públics en els quals hi ha concurrència de persones, com ara les seus de la Policia Nacional i Local, són els espais on s’estan duent a terme tractaments de desinfecció en la via pública adjacent des de la setmana passada en considerar-se zones vulnerables.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi es van posar en marxa aquestes labors, realitzades per l’empresa concessionària, molt importants de cara a la prevenció i eliminació del coronavirus, que ajuden precisament a aquest vital objectiu conjunt.

Per això, des de fa alguns dies els llocs esmentats són l’epicentre d’aquests treballs de desinfecció.

Des del consistori s’explica que s’estan utilitzant productes biocides amb efecte virucida afebliment registrats per al seu ús per part del personal professional especialitzat en el Ministeri de Sanitat.

Aquesta és una de les mesures locals adoptades per a contindre la pandèmia del Covid-19, que se suma a unes altres, tant a nivell social com econòmic.

A més, cal assenyalar que aquest tractament de desinfecció es complementa amb el pla de neteja especial que s’està duent a terme per part de les dues empreses, tant la de neteja com la de desinfecció. Ambdues treballaran de manera coordinada per a tirar avant la neteja profunda dels espais per a tractar de frenar la pandèmia.

Send this to a friend