Jordi Martinez informa que el geriàtric d’Oliver està medicalitzat

Sandra Obiol, portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi, va demanar el divendres de la setmana passada públicament que el govern insistira a la Conselleria la completa medicalització de la residència geriàtrica Domus VI.

Davant aquesta petició, hui, quatre dies després, el portaveu municipal socialista, Jordi Martínez, contesta a Obiol que fa dies que aquesta residència està medicalitzada, com va anunciar la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i afig “Senyora Obiol, li demane serietat en l’hora de parla de temes com aquest”.

Martínez incideix en que “dir el que ha dit la portaveu de Guanyar Alcoi és posar en qüestió el treball que estan fent els professionals de la sanitat”.

Recordar que el dia 17 de març, la consellera Ana Barceló va anunciar que Sanitat anava a intervindre totes aquelles residències geriàtriques que van patir un brot de coronavirus, amb l’objectiu de frenar l’expansió del virus entre la població especialment vulnerable com són els majors.

D’aquesta manera, la residència Domus VI compta amb dos metges, 11 infermers i 15 auxiliars d’infermeria que s’han sumat al servei del geriàtric i a la Unitat d’Hospitalització Domiciliària, per la qual cosa des del govern asseguren que “amb la intervenció de Conselleria els residents en Domus VI tenen la mateixa atenció que si foren a l’Hospital Verge dels Lliris.”

Send this to a friend