L’Ajuntament de Cocentaina continua implantant mesures davant el Covid

L’Ajuntament de Cocentaina continua implantant mesures per a fer front a la crisi del Coronavirus i reforçar l’atenció a la ciutadania durant els dies de confinament.

Des del Consistori s’ha habilitat el número de telèfon 96 559 30 80, un servei a través del qual es presta suport psicològic a totes les persones que ho desitgen en horari de deu del matí a una del migdia de dilluns a divendres. A més en el mateix telèfon i horari s’ha posat en marxa un servei per a persones en risc d’exclusió social i persones que no poden anar a la farmàcia o a fer la compra.

D’altra banda s’ha acordat, mentre dure la suspensió de l’Estat d’Alarma, la suspensió dels tràmits de recaptació voluntària dels següents taxes municipals: aigua, clavegueram i cànon de sanejament, via publica de mercat ambulant setmanal i servei d’Escola Infantil Municipal.

També s’ajornen les liquidacions corresponents a impostos o taxes municipals emeses directament per l’Ajuntament de la Vila Comtal així com d’aquells la gestió dels quals està delegada en Summa Gestió Tributària.

D’igual forma el Consistori contestà informa que el contribuent podrà atendre el pagament de les citades taxes i els impostos dins del termini inicialment previst si així ho considera oportú al mateix temps que es remarca que quan finalitze el decret d’Estat d’Alarma s’informarà de les noves dates d’abonament al costat de la manera de fer aquest últim.

L’alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, insisteix en la importància que la gent es quede a casa i que no isca al carrer sinó és estrictament necessari “és molt important complir el confinament perquè està en risc nostra saludeu i la dels altres. L’Ajuntament continua treballant perquè s’atenguen totes les necessitats, especialment de les persones més vulnerables, i tota persona que tinguen qualsevol dubte pot posar-se en contacte telefònicament amb la Policia Local o l’Ajuntament”, detalla.

Indicar que serveis municipals com el TAPIS o el Centre de Respir estan tancats així que si alguna família es troba en una situació d’urgència i necessita suport pot cridar al mateix número de telèfon detallat al principi d’aquesta informació.

Foto: Pla de neteja especial

Send this to a friend