Les proves de Selectivitat seran entre el 29 de juny i el 10 de juliol

El nou coronavirus ha obligat a retardar les dates inicials de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), conegudes com a Selectivitat, previstes per als dies 9, 10 i 11 de juny, en convocatòria ordinària, i els dies 7, 8 i 9 de juliol en extraordinària.

La conselleria d’Educació ha confirmat aquesta setmana que els exàmens de la primera convocatòria tindran lloc entre el 29 de juny i el 10 de juliol en la Comunitat Valenciana. Aquestes dates es retarden alguns dies respecte a la resta de comunitats autònomes a causa del festiu autonòmic per Sant Joan, el 24 de juny. La convocatòria extraordinària tindrà lloc abans del 10 de setembre.

FI DEL CURS
Davant la possibilitat plantejada de finalitzar en curs escolar aquest mes de març, s’ha conegut que les dates previstes de finalització per al curs 2019-2020 es mantenen a pesar que l’actual pandèmia condiciona la volta dels alumnes a les aules.

En aquest sentit, la ministra d’Educació, Isabel Celaá, espera que els estudiants puguen realitzar almenys classes presencials durant 15 o 20 dies, per la qual cosa, de moment, no es planteja que una vegada finalitzat l’estat d’alarma el pròxim 11 d’abril, sempre que no es produïsca una nova pròrroga, els centres educatius s’òbriguen de manera immediata, i amb ells, la volta a les aules per part dels alumnes.
Aquesta decisió es prendrà concorde a l’evolució de la pandèmia a Espanya, la mateixa que va obligar a tancar els col·legis, instituts i universitats el passat dia 16, i de manera indefinida.

D’aquesta manera, l’alumnat d’Infantil i Primària acabarà el curs escolar el 18 de juny; mentre que per als estudiants d’ESO, Batxillerat i Formació Professional, el curs finalitzarà el 16 de juny.

Foto: Estudiants rendint un examen de Selectivitat | Arxiu

Send this to a friend