Els morts per Covid-19 en el Domus Vi Alcoi ascendeixen a 28

Ana Barceló indica que creix el número de morts en el geriàtric de Domus Vi Alcoi sumant un total de 28 persones fins a dia de hui.

En xifres generals, la consellera de Sanitat confirma que hi ha un total de 93 residents de geriàtrics que han donat positiu en coronavirus a la província d’Alacant, a més de 16 treballadors, altres 160 romanen en quarantena.

Quant a la poca informació que s’està donant a les famílies de persones que resideixen dins dels centres geriàtrics de la província d’Alacant, en concret a l’hospital d’Oliver, Barceló només recorda que la residència està intervinguda per la conselleria de Sanitat, però no facilita més informació sobre aquest tema.

El nombre de positius en la Comunitat Valenciana ascendeix en 332 des d’ahir i se situa en 3.532 casos positius, 1093 a la província d’Alacant. D’altra banda, la xifra de morts ascendeix a 194, en les tres províncies.

Un altre de les dades que ha oferit Barceló en la nova compareixença són els casos negatius en les tres províncies que ascendeix a 11.024. Les persones que han sigut donades d’alta són 73, en concret, 19 a la província d’Alacant.

  • Vídeo complet de la compareixença de la consellera Ana Barceló.

Send this to a friend