Sanitat continua estudiant la virulència del brot de coronavirus en el Domus Vi Alcoi

La nova compareixença de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha actualitzat les xifres del coronavirus indicant que el nombre de positius en la Comunitat Valenciana ascendeix en 449 des d’ahir i se situa en 2.616 casos positius, 858 a la província d’Alacant. La xifra de morts ascendeix a 143, sent la província d’Alacant la major afectada amb un total de 71.

Barceló no ha donat informació concreta sobre la situació del Domus Vi Alcoi, però recordar que l’última xifra oficial és de 26 morts en el dia d’ahir. Així mateix, Barceló assegura que s’està estudiant la virulència del brot en aquest geriàtric en concret després de realitzar la prova a tots els residents i al personal sanitari.

Quant al repartiment de material sanitari, Sanitat ha confirmat que al llarg del matí s’anirà subministrant als diferents departaments repartits per tota la Comunitat.

Aquest material, arribat ahir amb avió des de la Xina gràcies a un acord comercial que ha portat acabe la Generalitat Valenciana amb empreses xineses, serà subministrat “obeint alguns criteris en funció del número de població o segons el nombre de professionals, alguns probablement ja l’estan rebent”, assenyala Barceló.

  • Vídeo complet de la compareixença de la consellera Ana Barceló.

Send this to a friend