Muro també porta avant les mesures del Ministeri de Sanitat

L’ajuntament de Muro també ha portat avant una sèrie de mesures seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat Valenciana per a garantir la seguretat de la salut pública davant els casos gravats a Espanya del Covid 19. Han suspés totes les activitats organitzades per l’Ajuntament i les activitats desenvolupades per tercers en espais públics municipals oberts com a places, carrers i avingudes.

L’ajuntament també va recomanar seguint les indicacions de la generalitat a les Associacions Privades que vagen a realitzar activitats en espais privats tancats, durant aquest rang de temps, la realització d’aquestes, amb el Reial decret aquestes activitats han passat a estar suspeses també.

Romandran tancats, des del 12 de març fins al 31 de març de 2020, els següents edificis i instal·lacions municipals: Centre Cultural Polivalent (CCP), Edifici dels Jubilats, Biblioteca Municipal, Arxiu Municipal, Instal·lacions Municipals Esportives, Edifici del Castell, Edifici del Matzem (Excepte serveis bàsics i necessaris de Serveis Socials), Casa de Ferro (Excepte dependències policials), Edifici Canyaret. L’Ajuntament quedarà obert tan sols amb el servei de Registre, complint amb les recomanacions bàsiques de sanitat. El mercat ambulant quedarà suspés durant aquest espai de temps.

Així mateix cal ressaltar que l’horari de l’ecoparc municipal ‘Les Caixetes’ s’ha reduït al 50% per l’estat d’alarma i passa a ser Dimarts, dijous, dissabte i diumenge de 10.30 a 12.30 hores. Dimecres i divendres de 17 a 18.30 hores i el dilluns estarà tancat. No hi haurà servei concertat a domicili de voluminosos.

Finalment cal destacar que durant el cap de setmana la gent ha seguit les indicacions i els carrers han estat buides. Tal com ha ocorregut en la majoria de municipis, el dilluns amb la volta al treball es va tornar a veure a gent circulant pels carrers.

Foto: Ni una ànima en la Plaça Matzem | Ray Martínez

Send this to a friend