Ascendeixen a 921 els casos actius en la Comunitat Valenciana

Novament, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha actualitzat fa uns minuts les xifres del coronavirus en la Comunitat Valenciana, que ascendeixen a 921 casos actius, és a dir, 195 més que el balanç d’ahir, dels quals 87 són homes i 108 dones.

En total hi ha 59 casos positius a la província de Castelló, 338 en la d’Alacant i 522 en la de València. A més, en tota la Comunitat Valenciana, 299 persones estan ingressades i 59 en l’UCI.

Quant a les persones que han donat negatiu ascendeixen a 5.341 i 19 persones han sigut curades i donades d’alta.

El brot en el geriàtric Domus Vi situat en les antigues instal·lacions de l’Hospital Civil d’Oliver d’Alcoi, es manté estable amb 58 persones aïllades, 10 d’elles treballadors. S’ha reforçat la plantilla amb 2 infermers, 2 auxiliars i un metge per torn.

Barceló ha anunciat que a partir de demà estarà disponible la pàgina web de Conselleria per a la inscripció de totes aquelles persones que vulguen ajudar com a personal sanitari.

Així mateix, també ha comunicat que han anul·lat la caducitat de més de 6.000 targetes SIP amb la finalitat que les persones no es desplacen. Aquest temps es prolongarà segons es vaja desenvolupant la situació d’alarma.

  • En el vídeo es pot veure la compareixença completa de la consellera Ana Barceló.

Send this to a friend