L’aturada esportiva arriba en un moment culminant per a les lligues locals

L’aturada obligada per la crisi sanitària del coronavirus arriba per a les lligues locals en un moment culminant en el qual les competicions estan roent amb el final de temporada molt a prop. La lliga de bàsquet ja va deixar arrere la seua fase regular i s’han començat a jugar els play-offs pel títol. En futbol sala el Bebialiment Petanca és el primer equip classificat per a les semifinals mancant dues jornades per a la conclusió de la temporada regular, mentre que en futbol s’està vivint un dels campionats més emocionants en molt de temps, amb tres aspirants al títol. En futbol 8 de veterans, CDC Plaça 78 i Full Equip mantenen un apassionant braç a braç amb el Vedruna Tallers Gisbert a l’aguait, mentre que en petanca s’obri una nova etapa després del domini del Romeral de les últimes campanyes, amb el Mos Delicat com a principal candidat a liderar aquest nou cicle.

EN FUTBOL, MOLTA EMOCIÓ
El futbol local, la lliga amb més solera de la nostra ciutat, amb prop d’un centenar d’anys d’història, viu una temporada que recorda a les d’antany, amb diversos candidats a la recerca del preuat títol. Després de diverses campanyes d’hegemonia del CDC, el canvi de cicle obert amb la marxa d’algunes peces fonamentals a l’equip de veterans, ha obert una etapa de transició en els Carnissers, com demostra que són cinquens, fora ja de qualsevol possibilitat de lluitar pel títol. El Vedruna, campió de la passada edició, torna a estar en la baralla, però a diferència de llavors li han eixit dos durs rivals, com són l’Imperial i el Cocentaina Benavent. L’Imperial és l’únic equip de tota la competició que continua invicte però ha empatat dos partits més que el Cocentaina, que té una trobada menys disputada.

L’Imperial és el líder amb 40 punts, dos més que Cocentaina i Vedruna. El calendari establia que la pròxima jornada presentava un doble enfrontament per a ajudar a aclarir moltes coses. D’una banda estava previst que s’enfrontaren Imperial i Vedruna, i per l’altre, Cocentaina i CDC. En la primera volta, Vedruna i Imperial van empatar a dues. Mancant tres jornades, està previst que s’enfronten Cocentaina i Imperial, que en la primera volta va oferir un empat a un.

DUES JORNADES EN FUTBOL SALA
Quant a la Lliga Comarcal de futbol sala, el potent Bebialiment Petanca ha sigut el primer equip a fer els deures i classificar-se per a semifinals, a més amb un solvència gran, ja que avantatja en onze punts al segon classificat. Queden dues jornades per a acabar la lliga regular i són tres les places per determinar. Ara mateix, el Fumbito El Gat Negre és qui té un peu i mig en la semifinal en avantatjar en cinc punts al tercer classificat. Per a la tercera i quarta plaça hi ha tres candidats: Infovec, Muestrarios Colomer i Oli Travadell.

La pròxima jornada estava previst que hi haguera un duel directe entre Infovec i Mostraris Colomer, mentre que al Oli Travadell li corresponia descansar. El Oli Travadell, a més, li tocarà acomiadar la temporada enfrontant-se al Bebialiment Petanca.

TRES CANDIDATS EN FUTBOL 8
En futbol 8 de veterans s’està vivint una de les campanyes més apassionants des de la creació d’aquesta lliga. El Full Equip segueix disposat a allargar el seu idílio amb aquesta competició i un altre any més figura en la baralla per a sumar un nou títol. No obstant això, li han eixit dos durs competidors. El CDC Plaça 78, que compta amb el reforç de diversos jugadors del CDC d’adherits, és el líder amb dos punts d’avantatge mentre que per darrere el Vedruna Tallers Gisbert es manté a l’aguait, tercer a tres punts del lideratge.

L’emoció, per tant, es troba en tot l’alt. Dins de dues jornades estava previst que s’enfrontaren Full Equip i CDC. En la primera volta va véncer el Full Equip per 0-2. A més, els Carnissers també han de veure-li-les encara en la penúltima jornada amb el Vedruna, amb empat a dos en la primera volta.

SORPRESA EN BÀSQUET
Quant a la Lliga Mútua Llevant de bàsquet, aquesta competició va deixar arrere fa un mes la lliga regular amb Nirvel Professional com a campió. El play-off ha oferit la primera bomba del curs després de la sorpresa donada pel Cercle Industrial, que va entrar com a huité classificat de la lliga regular. Es va desfer del teoria gran favorit, el Nirvel Professional, que damunt va començar la sèrie guanyant el primer partit per 60-35. La reacció del Cercle Industrial va ser contundent, guanyant els dues següents trobades (49-55 i 60-67). En les altres tres eliminatòries, Font Roja va deixar fora al Eatgreen Bodegas Tarón i el Vedruna ANTN Albaida a l’Iris Contestà, els dos per la via ràpida, mentre que el Filà Cides va necessitar un tercer partit després de perdre el primer contra el Servinegar. La lliga es reprendrà amb les semifinals que oferiran els següents enfrontaments: Cercle Industrial-Font Roja i Filà Cides-Vedruna ANTN Albaida.

EN PETANCA, QUASI DECIDIT
La lliga de petanca està vivint un any diferent després de diverses campanyes de domini del Romeral. El seu relleu en la lluita pel títol l’ha pres el Mos Delicat, que ara mateix és qui més possibilitats té d’inscriure el seu nom per primera vegada en el palmarés d’aquesta lliga. Avantatja en cinc punts al Bar Amics quan resten quatre jornades. El tercer classificat Bar Badia, figura a dotze punts.

Foto: L’Imperial és el líder de la lliga de futbol més disputada dels últims temps amb tres candidats al títol

Send this to a friend