El temps sembla haver-se parat en la Vila Comtal després de la suspensió de totes les activitats

L’Ajuntament de la Vila Comtal ha suspés totes les activitats i ha tancat els espais municipals, les instal·lacions esportives o l’edifici del Consistori, així com ha precintat els parcs i jardins per a evitar que la gent puga accedir a aquests.

A més, els col·legis estan sense funcionar des d’ahir dilluns i tots els comerços, a excepció dels establiments que venen productes de primera necessitat, al costat dels supermercats, romanen amb la persiana baixada. Tot això provoca imatges insòlites en veure com el Passeig del Comtat o l’Avinguda del País Valencià, arterías en les quals per exemple no cap ni una agulla en la Fira de Tots Sants, estan ara totalment sense gent.

CAMBRES PER A VEURE A la PATRONA
Durant el cap de setmana no van obrir els bars ni els restaurants així com tampoc les Filaes que reuneixen els seus socis al migdia de cada dissabte per a degustar un bon aperitiu al ritme de la música festera. D’igual forma s’han adoptat mesures per a reduir les visites a serveis importants com el Centre de Salut o els Tanatoris, mentre que els temples del municipi han tancat les seues portes ateses les indicacions de l’Arquebisbat de València. En aquest sentit cal destacar que la Piula Unió ha habilitat una cambra en el Monestir de les Clarisses per a mostrar per Youtube a la Mare de Déu del Miracle i aquesta mateixa plataforma digital s’empra en la parròquia de Santa María per a oferir la missa diària a les deu del matí.

“GRÀCIES PER L’ESFORÇ”
L’alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, agraïa ahir el gran esforç que està fent la població i insistia en la importància que els veïns seguisquen a les seues cases “no cal eixir sinó és estrictament necessari i qualsevol persona que tinga un dubte o necessite una atenció pot posar-se en contacte amb la Policia Local ja que el cos està a la seua sencera disposició”, manifestava.

Assenyalar que ahir dilluns l’activitat va estar a mig gas i durant el cap de setmana la mateixa Policia Local va haver de realitzar alguns advertiments a diversos veïns sobre la importància de complir les indicacions contemplades en el citat decret d’Estat d’Alarma.

Finalment afegir que el silenci regnant als carrers contestans només es trenca cada dia a les huit de la vesprada, moment en el qual centenars de persones ixen als balcons per a aplaudir de manera massiva en senyal d’agraïment a tots els professionals que estem treballant en la Crisi del Coronavirus en diferents sectors com la sanitat o els mitjans de comunicació.

Foto: Imatge inusual que presentava el diumenge l’Avinguda del País Valencià de Cocentaina

Send this to a friend