La Generalitat fa una crida al consum responsable de la ciutadania

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha insistit aquest dissabte que el subministrament de productes “està garantit” i ha llançat un missatge de tranquil·litat, al mateix temps que ha fet una crida demanant la “corresponsabilitat al conjunt de ciutadans i ciutadanes”, als quals aconsella un consum escalonat. El titular del Consell ha explicat que “no és necessari l’apilament massiu de productes”, ja que els establiments d’alimentació romandran oberts.

I és que l’alerta ciutadana pel coronavirus ha fet que moltes famílies augmenten les precaucions i, en vista d’un possible aïllament, les famílies han acudit en massa als supermercats, per a fer apilament d’aliments i paper higiènic. S’estan formant, fins i tot, grans cues i carreres a primera hora del matí per a adquirir certs productes.

Així mateix, la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, en la seua compareixença d’aquest matí al costat del president Puig, ha apel·lat a la “responsabilitat de cadascun” de cara al fet que “tinguem els menors problemes possibles”, i s’ha referit expressament a situacions conflictives que s’estan produint en establiments de la cadena Mercadona. Fets que veïns de la comarca confirmen en botigues de la zona.

FOTO: Clients realitzant les seues compres aquesta setmana en el nou establiment de la cadena Economy Cash de l’Alameda Camilo Sesto.

Send this to a friend