Un policia resulta ferit després de ser atacat per un gos

Un agent de la Policia Nacional d’Alcoi ha resultat ferit aquesta setmana després de rebre l’atac d’un gos de raça American Standford durant un servei. Va ser el dimecres quan es va rebre l’alerta que l’ex parella d’una víctima de violència de gènere es trobava rondant pel domicili d’aquesta. L’ex parella tenia, en aqueix moment, una ordre d’allunyament en vigor.

Segons detalla la Policia Nacional, els agents “van comprovar que l’home estava aproximant-se al domicili de la seua ex parella”, a més, es van identificar com a policies, i va anar en aqueix moment quan “l’individu va emprendre la fugida”, per la qual cosa els agents van procedir a actuar de manera ràpida per a tractar de detindre’l.

La Policia Nacional explica que “en aqueix moment va aparéixer un familiar del detingut increpant i agredint als agents per a evitar la detenció” i afigen que en aqueix procediment “de sobte va aparéixer un gos de la raça American Standford, el qual es va llançar contra un dels agents”.

En la nota de premsa s’especifica que el ca “va mossegar agressivament a un agent en la zona abdominal en un primer moment”, però afigen que el ca cada vegada es trobava “més alterat i agressiu” pel que “va tornar a llançar-se contra la zona genital del policia tement aquest seriosament per la seua integritat física”. Davant aquest fet, la Policia Nacional assegura que “en comprovar la bel·licositat amb la qual el gos escometia contra l’agent, un altre policia actuant va procedir a fer ús de la seua arma reglamentària per a neutralitzar l’amenaça, en defensa de la integritat física del company, sense causar danys materials ni personals”.

L’agent de policia va ser traslladat a un centre de salut per a ser atés de les lesions, igual que el ca va ser traslladat a una clínica veterinària per a ser assistit “trobant-se fóra de perill”.

La Policia Nacional indica que actualment s’està investigant “sobre el propietari, bovines i segur de l’animal”, a més de “les condicions que regulen la possessió d’un gos potencialment perillós i per a garantir-li el seu benestar”.

Finalment, en la nota de premsa s’apunta al fet que els dos homes, el que estava rondant pel domicili de la seua ex parella “per trencament de condemna”, ja que estava complint una ordre d’allunyament; i el “segon per un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat”, van ser detinguts, passant tots dos a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la localitat d’Alcoi.

Send this to a friend