Crítiques del PP al pla Inmpuls en el sector de la indústria

El pla Inmpuls per a la dinamització econòmica d’Alcoi no ha concedit una sola ajuda a indústries en set anys. Així ho assegura la regidora del Partit Popular Lliris García, que lamenta la “falta de suport al sector industrial per part de l’Ajuntament”.

L’edil insta al govern municipal a consensuar fórmules amb les quals incentivar la indústria a través d’aquest programa d’ajudes.

El pla Inmpuls va nàixer en 2013 amb cinc línies d’ajudes, mentre que en els últims anys han sigut tres: creació de microempreses, pagament del lloguer de locals i instal·lacions i creació de nous projectes empresarials. Des de la seua posada en marxa, l’Ajuntament ha concedit 268 ajudes. El 76% de les ajudes ha fet costat a negocis del sector serveis i el 24% restant a comerços, però cap a indústries, puntualitza.

Segons assenyala, “és necessari actualitzar els continguts d’aquestes ajudes perquè siguen atractives a tots els sectors”. García convida al govern a “asseure’s en una mateixa taula amb els grups polítics i els agents econòmics i socials per a definir unes ajudes que siguen eficaces i contribuïsquen a dinamitzar l’economia”.

Foto: Una de les últimes reunions del pla Inmpuls | Arxiu

Send this to a friend