A3 Danza passa a la final en el Concurs Nacional de Dansa amb 31 coreografies

L’Escola A3 Danza d’Alcoi ha tornat a participar, per segon any consecutiu, en el Concurs Nacional de Dansa que organitza Dancing Stars Events.

Un total de 81 alumnes d’aquesta escola de ball han realitzat 55 actuacions de les quals 31 coreografies s’han classificat en la fase prèvia a la gran final, que es va celebrar a l’auditori del Col·legi San José de València.

El treball d’aquest grup de ball portarà les seues coreografies al Palau de Congressos d’Àvila, durant el dissabte 28 i diumenge 29 de març.

En total es representaran huit balls de dansa clàssica, quatre de dansa espanyola, quatre d’estil lliure, cinc més de dansa urbana, a més de les 10 coreografies de dansa contemporània seleccionades, sent la disciplina en la qual més han destacat. En la gran final nacional participaran les millors coreografies prèviament seleccionades en cada província.

Una gran festa on es decidirà el guanyador que passaran directament a la final europea que se celebra cada dos anys en diferents ciutats, en 2017 va ser a París i l’última trobada va ser a Roma.

L’equip directiu de l’Escola A3 Danza aposta per aquest certamen de dansa tan beneficiós per als alumnes, ja que el seu organitzador, Dancing Stars Events, realitza aquesta trobada d’acadèmies i escoles de dansa de tot el territori nacional i també d’altres països com Portugal, França, Itàlia i Regne Unit.

Foto: Un total de 81 ballarins van participar en la fase prèvia a la final

Send this to a friend