CD Alcoyano: Amb l’orgull ferit a Sagunt

El partit d’aquesta vesprada (17 hores) en El Fornás de Sagunt passaria per ser un més com a visitant dins del calendari de la segona volta, si no fóra per l’ensopecs de la passada jornada en el Collao davant el Novelda. Més enllà del resultat, van ser les sensacions que va transmetre l’equip, que ni encara guanyant 2-0 al descans l’equip es va anar a vestuaris deixant molts dubtes en l’ambient.

Inevitablement va haver-hi qui es va recordar de si el viscut el diumenge haguera succeït en partit de play-off, amb l’equip mostrant-se incapaç de tancar el partit i ficant-se en la gola del llop per aqueixa ansietat que va generar que el tercer gol no arribara, una circumstància que el Novelda va saber aprofitar en un parell de contres ben finalitzades. “En un partit de play-off les meues decisions haurien sigut unes altres”, va voler resoldre Vicente Parras en la seua compareixença d’ahir, afegint que “sóc dels quals vull que el meu equip siga ambiciós i no es tire cap endarrere. No pot ser que ens generara ansietat veure que el tercer gol no arribara. No deguérem perdre de vista que guanyàvem 2-0. Amb un resultat així no podem desarmar-nos o tornar-nos bojos”, va advertir.

Està vist que els ressons del mal sabor de boca que va deixar el partit contra el Novelda encara no s’han apagat, amb el que s’espera aquesta vesprada a un Deportivo ferit en l’orgull que buscarà fer callar les possibles suspicàcies que pogueren haver-hi després de l’ocorregut en l’últim partit. “Davant hi haurà un rival que s’està jugant la vida i que buscarà fer-se fort a casa. Nosaltres hem d’afrontar aquest partit amb serietat. Ells es juguen molt però nosaltres també. Estem en una posició còmoda però encara no tenim tancada la classificació per al play-off ni el primer lloc. Eixirem pel partit”.

Foto: Óscar Díaz tracta de jugar una pilota en atac en l’últim partit a casa.

Send this to a friend