María García i Daniela Picó disputen a Valladolid la Lliga Iberdrola de rítmica

Dos components del Club Gimnàstica Rítmica Alcoi, María García i Daniela Picó, disputaran aquest cap de setmana a Valladolid la primera fase de la Lliga Iberdrola, una de les competicions més prestigioses a nivell nacional que reuneix els millors clubs del nostre país en tres divisions.

Ambdues ho faran en equips de fora de la nostra ciutat després de l’acord aconseguit perquè les dues fitxen per altres clubs per a aquesta competició. María García ho farà en Els Marines de Calp realitzant tres dels exercicis de l’equip: cércol, cinta i corda. Aquest club milita en Segona Divisió després de l’ascens obtingut la passada temporada. El seu torn de competició serà el dissabte. L’endemà li tocarà competir a Daniela Picó, que ho farà en les files del Torrevieja, que milita en Tercera Divisió. L’alcoiana realitzarà els exercicis de cércol i corda.

Cal destacar que María García va prendre part recentment en una Jornada de Captació de gimnastes de 2007 organitzada per la Federació Espanyola de Gimnàstica que va tindre lloc en el CAR de Madrid al començament de febrer. Per part seua, Daniela Picó va formar part del conjunt aleví del CGR Alcoi de nivell absolut que es va proclamar al novembre passat campió d’Espanya de conjunts a Saragossa.

Send this to a friend