El Alcodiam lidera el partit davant un tendre CP Rivas que va aguantar el temporal com va poder

Després de la inesperada ensopegada en l’últim partit a casa contra el Sant Feliu (4-4), la visita de les Fregues va despertar certa incertesa, i més sabent que els madrilenys li les van fer passar de tots colors recentment al líder Vendrell i que a Gonzalo Pérez no se li anava a forçar si no era causa de força major. Al final davant va haver-hi un rival molt tendre, ni tan sols va fer falta que Gonzalo Pérez saltara a la pista per a no agreujar les seues molèsties a l’esquena i el Alcodiam no va necessitar estrényer a fons el peu de l’accelerador per a signar un altre aiguat de gols.

Va ser un d’aqueixes trobades terapèutiques, en els quals l’afició s’ho va passar bé sense necessitat d’estar pendent del marcador ni del rellotge, l’equip va aprofitar per a divertir-se i Lorenzo Pastor va tindre l’escenari ideal per a donar minuts als canteranos –Marc Castañer va estar sota pals més de set minuts i Ivo Vidal va jugar quasi dos–, a més de fer algunes proves com situar a Agustín Domínguez com a referència en atac davant l’absència de Gonzalo Pérez, alguna cosa que no és la primera vegada que ocorre aquesta temporada.

Del partit, li va faltar la tensió d’un marcador més atapeït, sobretot en la segona part, en la qual els blaugranes van baixar el seu nivell d’intensitat i això ho van aprofitar els entusiastes jugadors de les Fregues, un equip al qual li costa mirar cap endarrere i aplicar-se en defensa, però que gaudeix manant tota la seua artilleria a la recerca de la porteria rival.

la xifra | 75 són els gols que suma el Alcodiam en 15 partits, sent la seua mitjana de cinc per trobada. Són ja tres partits fent set gols, en un va aconseguir huit i en altres tres, va aconseguir la mitja dotzena

El gol de Ferran Formatjé als cinc minuts va vindre a donar tranquil·litat i donar continuïtat al joc que estava desplegant el Alcodiam. En el moment que va pujar una mica el seu nivell d’intensitat, el partit es va convertir en un setge en tota regla. El 2-0 d’Agustín Domínguez va permetre als de Lorenzo Pastor prendre’s el xoc d’una altra manera, circumstància que va permetre a les Fregues eixir de la gàbia en la qual estaven per a donar-se alguna alegria, ben resolta per Guiri, una altra vegada sensacional en els minuts en els quals el Alcodiam s’embulla en si mateix. Va poder pujar un tercer gol abans del descans però Ferran Formatjé va disparar al pal.

El Alcodiam va eixir una cosa espessa en l’inici de la segona part. Una parada de Guiri a tret d’Adrián Post va fer despertar a la fera que estava adormida, anotant Formatjé dos gols en menys d’un minut, que va posar el marcador en un inassolible 4-0 per a les Fregues. La targeta blava a Pere Cañellas va permetre als madrilenys escurçar diferències de falta directa, un gol que va animar als visitants que van gaudir d’un parell d’ocasions més, però Marc Grau des de propi camp va fer el cinqué i a continuació va arribar el sisé de Formatjé. Amb 6-1 es va moure la banqueta i van entrar Marc Castañer i en el tram final el va fer Ivo Vidal.