Muro estrena una nova edició de les seues Jornades de Sostenibilitat

Muro va iniciar el divendres l’edició número XVI de les seues Jornades de Sostenibilitat i les mateixes van arrancar amb la inauguració oficial del Certamen a la Sala d’Exposicions de l’Arxiu Municipal al costat de l’obertura de diferents mostres que es podran veure fins al 15 de març. En aquesta ocasió l’oferta la conformen les propostes titulades ‘Una mirada a la naturalesa’ així com ‘Transformant la realitat VII’ i a tot això se li sumen activitats de les quals podran gaudir els escolars amb la finalitat de conéixer l’entorn natural del municipi.

D’igual forma els alumnes i les alumnes dels Centres Educatius efectuaran una plantació d’espècies de ribera en el llit del Riu Agres al costat d’una campanya de reciclatge.

A més ahir es va celebrar en Turballos l’anual intercanvi de llavors tradicionals a partir de les deu del matí, al costat d’una Fira de la Terra, i el dia 13 de març Jordi Aura presentarà l’App de cremes agrícoles ‘Controlfoc’ en la citada Sala d’Exposicions de l’Arxiu Municipal. Uns dies abans, el 6 de març, Ana Sanz impartirà una conferència centrada en l’arquitectura bioclimàtica que se suma a la presentació del llibre ‘Climes i Temps del País Valencià’ d’Enrique Moltó prevista per a la jornada d’ahir.

L’edil de Medi Ambient de l’Ajuntament de Muro, Juanma Sanchis, recordava la setmana passada en la presentació de les Jornades de Sostenibilitat que les mateixes busquen implicar a tota la ciutadania en les accions per a preservar el Medi Ambient “hem creat una programació variada, amb moltes iniciatives dirigides als col·legis, i també amb una part tècnica que ens permetrà conéixer moltes de les opcions que existeixen ara mateix a l’hora de fer que els nostres habitatges siguen més sostenibles”, va asseverar.

Les jornades inclouen la clàssica ‘Volta als Pedanies’ el diumenge 15 de març des de la Casa de Ferro a partir de les 08:45h del matí.

Foto: Juanma Sanchis és edil de Medi Ambient a Muro

Send this to a friend