Duel de dinàmiques guanyadores en el Collao

El Collao fa olor de vesprada important. Es donen tots els ingredients perquè es veja un d’eixos partits que alcen expectació, perquè a més d’un Deportivo que ve deixant molt alt el llistó en les seues últimes aparicions com a local, està un rival de prestigi com el Novelda, que a més de travessar el seu millor moment de la competició, en les seues files compta amb dos futbolistes molt volguts pel seguidor alcoianista com són Gat i Álvaro García.

Per aquest motiu s’espere una bona entrada demà, a partir de les 5, en el Collao. Els blanc-i-blaus estan en plena faena de lligar el més prompte possible l’objectiu de tindre la classificació per al play-off en la butxaca de manera matemàtica. “Hem fet el més difícil i ara queda el més bonic de jugar”, ha assegurat Vicente Parras.

El Novelda es presenta en el Collao amb la moral pels núvols. Tres triomfs consecutius contra Elx B (2-0), 1-2 a casa del Intercity i el 5-0 de l’última jornada al Benigànim han allunyant als de Manu Sánchez dels llocs de descens i s’han col·locat setens. “No ho tindrem fàcil. Ells tenen una proposta clara de joc que segurament buscaran mantindre contra nosaltres amb una pressió alta i tractant que nosaltres anem d’una banda a una altra. Haurem de donar la nostra millor versió per a guanyar-los”, advertia el tècnic blanc-i-blau, qui no espera que es repetisca el partit de la Magdalena, on l’Alcoyano va aconseguir un dels triomfs més solvents de la temporada. “Aquell dia es van ajuntar molts factors, marquem molt prompte i això ens va permetre jugar amb vent a favor”.

Vicente Parras perd a Mikel Solis per a les pròximes tres setmanes per un trencament muscular. A canvi recupera a Pablo Carbonell i Juli. Cap dels dos segurament eixirà de principi i tindrà minuts en la segona part. Tornen Devesa i Ruba als quals el tècnic va reservar a Paterna, mentre que són dubte Rubén Garcés, Jorge Moltó i Fran Machado. Sobre el retorn de Gato i Álvaro García, el tècnic no va dubtar a afirmar que “caldrà tindre molta cura. En el Collao són més perillosos perquè ací corre la pilota i se sentiran més a gust”.

FOTO. Ruba tornarà a l’onze titular després de la seua suplència a Paterna.(Aldemar)

Send this to a friend