La ‘Champions’ festera calfa motors

El Trofeu Filaes, la considerada com Champions festera, ja ha començat a calfar motors d’una nova edició. Dies arrere els representants de les diferents filaes es reunien a la sala d’actes del Centre d’Esports per a tindre una primera presa de contacte. Va ser la primera de les dues reunions previstes abans de la celebració d’un dels esdeveniments esportius més esperats de l’any que en 2020 tindrà lloc els dies 10 i 11 d’abril.

La pròxima reunió serà dins de dues setmanes i mitja, en concret el dijous 12 març, dia en què es procedirà al sorteig dels diferents grups i horaris.

CICLISME BTT, GRAN NOVETAT
En la primera reunió per a abordar la nova edició del Trofeu Filaes es van abordar diferents temes relacionats amb aquesta convocatòria que auna esport amb festa, tant a nivell de reglaments de les diferents competicions com les seues novetats. Una de les més importants, és la introducció del ciclisme de bicicleta de muntanya dins del seu programa amb una carrera utilitzant el circuit del Mes de la Safranera, de dos quilòmetres aproximadament, al qual se li donarà diverses voltes fins a completar els 16 quilòmetres de què constarà la prova.

L’esdeveniment manté en la seua convocatòria les modalitats de futbol sala sènior i aleví, futbol 7 veterans i juvenil, futbol 8 infantil i cadet, bàsquet, petanca, carrera de muntanya, tennis taula, crossfit, pàdel, pilota valenciana i esquaix, encara que en la passada edició es va acabar desestimant per falta d’inscripció.

Entre els acords que es van adoptar va ser que el pàdel es dispute en les instal·lacions de Urban Padesport després de remenar altres opcions i que la petanca trasllade la seua activitat fins a les pistes del Romeral davant la impossibilitat de poder utilitzar el camp núm. 3 del Serpis, ara transformat en zona d’aparcament mentre duren les obres d’ampliació del poliesportiu Francisco Laporta. Aquests treballs també obligaran a buscar una alternativa a la part inicial del recorregut de la carrera de muntanya.

Foto: Els Abecerrajes van aconseguir el títol en la passada edició

Send this to a friend