El costat més humà de María de Natzaret en el Teatre Calderón

Aquest divendres, i també el diumenge 1 de març, La Dependent puja a l’escenari del Teatre Calderón una de les seues últimes produccions: El Testament de Maria, del novel·lista i escriptor irlandés Colm Tóibín.

Aquest espectacle està protagonitzat per una de les actrius alcoianes més destacades i reconegudes, Pepa Miralles, qui encarna a la pròpia Mare de Déu en la funció més humana en la qual es conta la història de Jesús.

Tóibín va ser el primer a posar-se en la pell de María de Natzaret, mostrant la visió de la mare de Jesús i contant una de les històries més famoses de la humanitat des del punt de vista esquinçador d’una mare que perd al seu fill.

Miralles dóna vida a la Mare de Déu en l’època en la qual aquest destacat personatge històric viu a Efes, ciutat en la qual rep constantment la visita de dos homes que deixaran per escrit el relat que sacsarà el món, i que confessa a la deessa Àrtemis tot el succeït, rememorant un tremend dolor que li acompanyarà la resta de la seua vida. Aquests fets provoquen tal mal en María de Natzaret, que aquests li impedeixen dormir pensant en tot el que podria haver fet i no va fer.

Les dues representacions previstes compten amb una singularitat afegida, que és que el públic estarà situat damunt de l’escenari del Calderón.

Quant als horaris, el divendres dia 28 la funció està prevista per a les 20’30 hores, mentre que la del diumenge, per a les 19’30 hores.

Les entrades es poden adquirir en ticketalcoi.com per un preu de 10 euros.

Foto: Pepa Miralles en el paper de la Mare de Déu

Send this to a friend