Óscar Climent guanya el concurs del cartell de festes de Banyeres

L’alcoià Óscar Climent Llácer ha sigut el guanyador de la XXXV edició del concurs del cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians en Honor de Sant Jordi de Banyeres de Mariola. El treball de Climent, titulat ‘Per Sant Jordi’, va obtindre el primer premi, dotat amb 1.300 euros. La seua obra, a més de configurar el cartell, serà portada de la Revista-Programa de les Festes 2020.

Climent té en el seu haver diferents premis en concursos de cartelleria, entre ells els de la Cavalcada d’Alcoi de 2016 i 2018, entre altres esments. El segon premi, dedicat a artistes locals i dotat amb 700 euros, ha sigut per a Ana Belda Tudela, pel treball ‘Els colors de la festa’.

Els premis s’entregaran durant l’acte que s’organitzarà amb motiu de la presentació de la Revista-Programa. Amb tots els treballs participants en el concurs, 25 en total, es programarà una exposició perquè autors i públic puguen admirar totes les obres presentades.

Van formar el jurat l’alcalde Josep Sempere; Beatriz Francés, presidenta de la Comissió de Festes; Vicente Ferrero, membre del Consell Valencià de Cultura; Laura Revert i Gloria Conejo, dissenyadores gràfiques; i Vicent Ramón Pascual, guanyador de l’edició del concurs de l’any passat i que enguany no podia tornar a presentar-se. També, encara que amb veu però sense vot, van formar part del jurat Fernando Sempere, Mª Pilar Clemente i Mario Martínez, en representació dels grups municipals, així com Fidel Bodí, alcalde de festes.

FOTO: El jurat amb els dos cartells premiats. L’alcalde sosté l’obra guanyadora.

Send this to a friend