El Carnestoltes llueix pels carrers de Muro amb estrena de recorregut

Muro ja viu el seu tradicional Carnestoltes, amb una participació pròxima a les 4.000 persones segons les previsions que manejava en el dia d’ahir l’Ajuntament. Incorpora enguany importants novetats i una de les més destacades, com ja els ha vingut avançant aquest periòdic, és el canvi del recorregut de l’acte, el qual deixa de discórrer pel barri antic tal com era habitual fins ara per a passar a celebrar-se per les avingudes València i País Valencià.

En la Plaça del Matzem, on finalitza, hi haurà un espai d’animació musical enfocat al públic més jove i fins i tot s’han instal·lat food trucks per a donar una major oferta gastronòmica als participants. Per part seua, en la Plaça de l’Església hi haurà un altre escenari per a oferir animació al públic més adult fins a ben entrada la matinada.

L’edil de Festes a l’Ajuntament de Muro, Ángel Mollà, explicava aquesta setmana que el canvi d’itinerari s’ha adoptat precisament per a donar major vistositat al Carnestoltes, així com reforçar la seguretat davant la massiva participació que registra cada any aquesta desfilada. Enguany, a més, s’han disposat 800 cadires i unes graderies perquè els que ho desitgen puguen estar còmodes veient el Carnestoltes, i tot el trajecte s’ha adequat també amb il·luminació especial.

La bona climatologia està afavorint tant la participació en la desfilada com l’afluència d’espectadors al llarg del trajecte. Grups de ball, engalanades carrosses, molta ambientació musical i, sobretot, ganes de passar-ho bé, estan ajudant a crear la màgia d’un Carnestoltes referent a la comarca.

Send this to a friend