El Deportivo cerca la victòria i el respecte

Les últimes declaracions a Paterna, assegurant que “abans o després l’Alcoyano haurà de perdre”, no han assegut res bé en el vestuari blanc-i-blau, per aquest motiu el tècnic Vicente Parras, més seriós de l’habitual, va precisar ahir que “està molt bé que ens vulguen guanyar, forma part de la competició, però sempre des de la humilitat i el respecte a tots. Nosaltres ens ho creiem pel molts que ens ha costat arribar fins ací. Tot el que hem aconseguit ha sigut a base de treball”.

Dit això, el tècnic no va restar elogis a la temporada dels valencians. “Són un club que malgrat les seues limitacions, acaba complint amb els seus objectius. Té molt mèrit que tinguen un entrenador que porte quatre o cinc temporades en l’equip. La base del seu èxit són els partits de casa. Com a locals solen fer-se forts. Compten amb bons llançadors i rematadors. Demostren molta confiança a casa”.

Res més cal donar una ullada als seus resultats d’aquesta temporada en el Gerardo Salvador. Cap dels grans del grup van aconseguir emportar-se la victòria. L’Olímpic va perdre 3-0 i el Roda per 1-0, mentre que At. Saguntí, Alzira, Recanvis Colón i el mateix Intercity, no van passar de l’empat. Sorprén veure que sí que van guanyar l’Elx B o el cuer Benigànim.

Preocupa el mal estat en el qual es troba la gespa artificial del camp, així com les seues dimensions, molt estret per al que és habitual. “Portem 25 partits en els quals hem jugat en tota mena de camps. Veig a l’equip amb molta confiança, a més reforçats pel partit de l’altre dia contra el Vilamarxant en el qual vam poder oferir una golejada a la nostra afició”, explicava ahir el tècnic, qui creu que les dimensions “no donaran molt peu a elaborar el joc. Haurem d’estar llestos en les dues àrees”, va afegir. La infermeria ha rebut aquesta setmana la bona notícia de l’alta de Camús. Al central d’Ontinyent li han donat aquesta setmana l’alta metgessa després de la seua operació de menisc, mentre que Pablo Carbonell i Juli ja s’han incorporat al grup i si demà no entren en la convocatòria, ho faran la setmana vinent a casa contra el Novelda.

Per a demà, partit que donarà principi a les 12 del migdia, segurament hauran novetats en totes les línies a excepció de la porteria. Mikel Solís té moltes opcions de ser titular, el mateix que Diakité i en atac el dubte està entre Peiró i Fran Machado.

Send this to a friend