Hilaturas Ferre obté un Premi Nacional de la Indústria de la Moda

L’empresa Hilaturas Ferre, de Banyeres, ha obtingut un dels Premis Nacionals de la Indústria de la Moda 2020. El guardó, atorgat dins de l’apartat de ‘Indústria de capçalera’, reconeix el treball de persones, institucions, organitzacions, empreses i indústries en l’assoliment de l’excel·lència empresarial en aquest sector.

Aquests premis, promoguts pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, han sigut atorgats per un jurat presidit pel secretari general d’Indústria i Pime, Raül Blanco; la dissenyadora i Premi Nacional de la Indústria de la Moda, Ágatha Ruiz de la Prada, com a vicepresidenta; i els vocals Galo Gutiérrez Monzonís (director general d’Indústria i de la Pime), (directora de la Mercedes Benz Fashion Week Madrid), Sofía Rodríguez (directora del Museu d’Arts Decoratives), i Paul García de Oteyza (dissenyador i Premi Nacional de la Indústria de la Moda en la modalitat Emprenedoria Innovadora).

Per a Raül Blanco, “aquests premis demostren el suport del Ministeri al sector, mitjançant el reconeixement a professionals i empreses que realitzen un esforç important per a aconseguir l’excel·lència empresarial; així mateix, incentiven el desenvolupament d’aquesta important activitat econòmica, i contribueixen al seu creixement, competitivitat i augment del seu pes en el conjunt del PIB”.

En aquesta convocatòria, la sisena, s’han atorgat un total de huit guardons. La cerimònia de lliurament dels Premis tindrà lloc pròximament, en data i lloc per determinar.

Des d’ATEVAL i el tèxtil valencià, així com des del Consell Intertextil Español, s’ha fet pública la felicitació a l’empresa.

Send this to a friend