Comença la instal·lació de l’enramada festera

Anit va arrancar la instal·lació de l’enramada de festes en la primera de les 8 nits en les quals es duran a terme aquests treballs de col·locació, amb la previsió a més, que en finalitzar, es començarà amb el castell perquè la fortalesa lluïsca en la Plaça d’Espanya el dia 1 d’abril, quan es presenta el cartell anunciador, obra aquest any de Jordi Sellés.

L’enramada està col·locada ja en els primers 19 trams corresponents a la Plaça d’Espanya, que s’han instal·lat durant la nit del dilluns al dimarts, mentre que aquesta nit es prosseguirà en altres 20 trams en Sant Nicolau. Posteriorment, se seguirà a Sant Llorenç i País Valencià.

Els treballs s’estendran fins la setmana vinent, ja que la previsió és que finalitze la instal·lació dijous que ve dia 27. Durant la setmana que ve, es procedirà a la instal·lació en Mossén Torregrossa, Sant Tomàs, Sant Blai, Gonçal Barrachina, Pintor Casanova, Sant Miquel, Sant Jordi, Sant Francesc i L’Escola.
Cal assenyalar que aquests treballs, duts a terme per la Brigada d’Obres, requereixen de la intervenció de la Policia Local per a tallar i redirigir el trànsit als carrers afectats.

Foto: Treballs d’instal·lació de l’enramada, en la plaça d’Espanya (Obres i Serveis *Ajuntament d’Alcoi)

Send this to a friend