Augmenta la iniciativa emprenedora durant 2019 a les nostres comarques

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en conveni amb el CEEI va realitzar en 2019 un total de 106 assessoraments. També es va ajudar a posar en marxa huit empreses a Alcoi, Cocentaina i Muro, en els sectors del disseny tèxtil, els serveis financers, la consultoria d’eficiència energètica, la consultoria i formació per a empreses, l’estètica i perruqueria i el disseny gràfic.

Recordem que la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat, en col·laboració amb CEEI Alcoi, va posar en marxa l’Agència d’Impuls a l’Emprenedor i l’Empresa Comarcal, un servei dedicat a l’assessorament d’empreses i emprenedors, que té com a objectiu prestar l’assessorament necessari per a posar en marxa i consolidar empreses a les comarques. La seua finalitat és servir de suport en la posada en marxa i consolidació de les empreses mitjançant la prestació d’un servei individualitzat i d’assistència especialitzada en el qual els tècnics del CEEI ajudaran a resoldre dubtes sobre les principals àrees de gestió de l’empresa i secundaran per a aconseguir l’èxit en els projectes.

Les dades del balanç de 2019 mostren un augment en les atencions a emprenedors sobre les dutes a terme amb empreses respecte als anys anteriors, fet que mostra un augment en la iniciativa emprenedora de la zona. El Director del CEEI, a més, va voler destacar que amb l’evolució del servei s’ha incrementat l’atenció a persones de municipis de menor població, com Benimarfull o Beniarrés.

Foto: Jesús Casanova, Blas Calbo i Arnaldo Dueñas van presentar les dades.

Send this to a friend