El Cadete B de l’Alcoià gana i segueix com a líder destacat

El Cadete B afrontava el partit com a local enfront del Monnegre Mutxamel amb la necessitat de guanyar per a continuar liderant la classificació del seu grup, després de la gran victòria contra el segon de la setmana anterior.

Els blanc-i-blaus no van fallar i van acabar emportant-se el triomf per 1-0. Els primers deu minuts de partit van ser molt bons, jugant amb molta intensitat i bé, per a després baixar el ritme enfront d’un rival que es replegava molt arrere i buscava desplegar-se amb un joc directe. La millor ocasió durant el primer temps va ser un tret al pal.

En la segona part es van accentuar les precaucions visitants. L’únic gol del partit va arribar en el temps de descompte, quan semblava que el marcador no s’anava a moure, ja que poc abans el Cadete B havia fallat una clara ocasió sota pals. Va marcar Daniel Palomares de precís tret. Amb aquest triomf, els blanc-i-blaus mantenen un avantatge de tres punts sobre el Peña Madridista d’Ibi i de cinc del At. Montemar A.

GOLEJADA DEL BENJAMÍ A
Bon triomf del Benjamí A sobre el Brave Elx Per 6-3. Tres punts molt importants enfront d’un rival de la zona alta de la classificació. Els blanc-i-blaus van saltar al camp amb un nou sistema que li va permetre ser més incisiu en atac, encara que això va significar córrer més riscos.

El partit va començar amb els blanc-i-blaus molt ficats, intentant guanyar totes les accions i aqueixa intensitat inicial li va portar a obrir el marcador en el minut 6 després d’aprofitar Mauro un rebutge del porter a tret de Javi. En el 9 va vindre el segon després d’un centre de Kevin que va aprofitar Pau. Un xicotet error defensiu li va costar encaixar el 2-1 en el minut 13.

Lluny de posar-se nerviós, el Benjamí A va seguir al seu i així van arribar els gols de Javi en el 18, després d’un centre d’Iker, i de Gil en el 21 a conseqüència d’un robatori en una eixida de pilota dels il·licitans.

El Brave Elx va buscar en la segona part la remuntada amb un gol res més començar, però l’Alcoià amb la seua possessió va aconseguir rebaixar les revolucions al partit i en el minut 41 Javi signava el sisé després d’una acció individual. El quadre visitant va fer el 6-3 en l’última jugada de la trobada.