Èxit de la primera ‘Quedada Femenina’ a Alcoi

7_web-2.jpg

Sobre unes quaranta xiques van participar en la primera ‘Quedada Femenina’ que es va organitzar dissabte passat al matí en la pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta sota la supervisió de l’atleta alcoiana Lorena Rodríguez i la directora de la 10K Fem de València i fundadora de Nosaltres Esportistes, Mara Aparicio.

Es va organitzar un entrenament molt complet perquè les corredores tingueren una visió més àmplia del que significa un entrenament d’atletisme. Es van realitzar exercicis de tècnica de carrera per a aprendre a millorar la postura, ser més eficients corrent i previndre lesions.

7_web-2.jpg

Després es van organitzar grups per nivell de les corredores i es van fer alguns canvis de ritme en la pista. Per a acabar de completar la sessió, es van realitzar exercicis d’enfortiment del core, per a acabar amb estiraments i respiració.

Van prendre parteix dones de 30 a més de 60 anys, en alguns casos era la primera vegada que corrien. Lorena Rodríguez va explicar després de la sessió que “han acabat molt contentes i motivades, amb ganes de continuar entrenant i d’animar-se a participar en alguna carrera. Ha sigut molt divertit i espere que hagen aprés una mica més d’aquest esport. M’agradaria que en alguns casos aquesta primera presa de contacte servisca d’estímul per a eixir a córrer sense gens de por, però sobretot que gaudisquen de la pràctica esportiva”.

Send this to a friend