El Mútua NB Alcoi segueix al deixant del Picken Claret

El Mútua Llevant NB Alcoi segueix braç a braç amb el Picken Claret B pel lideratge de grup en la fase d’ascens a la Primera Divisió femenina. Les de Lliris Rovira es van anotar la seua quarta victòria en cinc jornades en derrotar per 70-62 al Burjassot.

Davant va haver-hi un rival amb jugadores molt joves que va posar les coses molt difícils en el primer quart al conjunt alcoià. A partir del segon, el Mútua NB Alcoi va aconseguir temperar els nervis i va començar el seu enlairament en el marcador. Els parcials del partit van ser 18/15, 15/20, 21/18 i 16/9.

Destacar el debut de la júnior de primer any Victoria Amat, que s’uneix a la seua companya Aroa Jover que ve jugant amb regularitat amb el primer equip. Van anotar i van jugar: Almudena (11), Laura (17), Júlia (17), Aroa Jover i Ariadna (11) –quintet inicial– María (8), Alba, Victoria (3), Aroa Crespo, Lídia (4) i Lliris (9)

Per part seua, l’equip masculí d’Autonòmica continua afermant la seua millora i davant el V 74 Villena van aconseguir la seua segona victòria consecutiva per 60-58. El Mútua Llevant NB Alcoi va fer un enorme treball col·lectiu tant en atac com a nivell defensiu, aconseguint imposar el seu ritme tot el partit, la qual cosa els va permetre jugar amb confiança, sent la seua única piga la gran quantitat de tirs lliures fallats. Significar el debut d’Oriol, recent fitxatge per a aportar altura al joc interior.

Els parcials van ser 7/12, 17/13, 20/15 i 16/18. Van jugar i van anotar: Pau (3), Xavi (8), Álex López (4), Dani (5) i Héctor Gomar –quintet inicial– Aarón (2), Gabri (4), Joan (4), Robert (10), Oriol (8), Carles (5) i Ángel.

El sènior Zonal ja és líder en solitari després de derrotar al Barrada per 68-63, l’únic equip que fins ara li havia aconseguit derrotar.

Foto: El Mútua NB Alcoi va aconseguir el seu quart triomf en la fase d’ascens

Send this to a friend