L’IES Derramador d’Ibi avant en la fase final de la Lliga de Debat

Un equip de l’IES Derramador d’Ibi representarà a la universitat Miguel Hernández, d’Elx, en la fase final de la Lliga de Debat que es disputarà el mes d’abril a Tarragona, després de superar el dissabte per poques centèsimes al conjunt que va presentar l’IES Professor Manuel Broseta, de Banyeres, que representà a la universitat l’any passat.

Tots dos equips van superar la primera fase local i les semifinals, en les quals va haver-hi equips representant, a més de les poblacions citades, a distints centres d’Elx i d’Alacant. El tema sobre el qual versava el debat era ‘La tecnologia augmenta la felicitat?’ Assenyalar, que va obtenir l’esment al millor orador Alex Vilanova, component de l’IES Professor Manuel Broseta.

La Lliga de Debat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. En l’activitat els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema utilitzant el valencià com a llengua vehicular.

Foto: Equips que van participar en les semifinals i final | P.V.

Send this to a friend