El CGR Sant Jordi aconsegueix un or i dues plates en el Provincial

El CGR Sant Jordi ha tancat la Fase Provincial del Nacional i de la Copa Base de Conjunts amb tres podis en la cita celebrada a Monforte del Cid. Les cadets Olivia Santoyo i Rocío García van ser or i plata, respectivament, i el conjunt infantil compost per Ainara Llinares, Lidia López, Edurne Nicolau, María Abad i Lucía Gozálbez va obtindre la plata. Aquests tres podis garantien a les medallistes la classificació per a la Fase Autonòmica.

En l’Autonòmic també estaran la infantil Claudia Sanegre i les cadets Helena Gisbert, Claudia López i Clàudia Galera, i la juvenil Zaida Beneyto, que van aconseguir ficar-se entre les nou millors. A les portes es van quedar la cadet María Muñoz, la infantil Lídia Prats i l’aleví Mireia Reche.

Les gimnastes del CGR Sant Jordi arribaven a la Fase Provincial després de disputar l’anterior cap de setmana els trofeus amistosos d’Alacant-La Manxa i de Cox, en el qual les cadets Helena Gisbert va ser or, Rocío García plata i bronze Clàudia Galera. El conjunt infantil va aconseguir penjar-se l’or i la plata en cadascun dels trofeus.

Foto: Components del CGR Sant Jordi en la Fase Provincial del Nacional

Send this to a friend