El Winter Black Swing Festival tanca una nova edició amb gran èxit

El lindy hop, el jazz, el swing i els anys 30 van tornar a ser els protagonistes d’una nova edició del Winter Black Swing Festival, que es va celebrar la setmana passada a Alcoi, en alguns dels llocs més emblemàtics del centre històric de la ciutat com la Plaça de Dins o el Cercle Industrial. Aquest esdeveniment és un dels més importants de tot el territori valencià en aquest sentit.

El festival va comptar amb una alta participació, per la qual cosa l’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultats i l’ambient viscut durant els diferents dies en què va esdevindre el Winter Black Swing Festival, ja que va tindre lloc entre el 30 de gener i el 2 de febrer.

Un nombrós grup de professors, especialistes en aquests estils, va formar part d’aquesta última edició del festival, en el qual el caràcter desenfadat està molt present.
Entre les classes de ball, va haver-hi afroswing i sol jazz, entre altres. El festival va estar latent en diversos espais culturals de la ciutat, i tots ells es van omplir de bon ambient, jazz, swing i lindy hop.

Foto: El caràcter desenfadat del lindy hop és una dels seus principals característiques | Sara Pista

Send this to a friend