Estipulat el calendari de les entradetes

La vista ja està posada en les festes de Moros i Cristians, que viuran els seus dies grans el 24, 25 i 26 d’abril, però prèviament, hi haurà 11 jornades de les conegudes com ‘entradetes’.

El dijous a la nit es va celebrar el sorteig dels horaris en el Casal de Sant Jordi, i l’Associació de Sant Jordi (ASJ) els ha donats a conéixer, encara que encara són provisionals, ja que es poden produir alguns canvis a mesura que les filaes vagen celebrant les seues respectives Juntes Generals, per la qual cosa, pròximament es donaran a conéixer els horaris definitius en un calendari fester que arrancarà el dilluns 13 d’abril.

En el sorteig, ha tornat a ser més demandat Sant Nicolau que País Valencià, ja que en el primer carrer esmentat, el primer dia d’entradetes ja desfilaran, segons el calendari provisional, la filà Domingo Miques i la filà Aragonesos. Del 13 al 23 d’abril la música festera començarà a sonar com a prolegòmen als Moros i Cristians.

Dels 92 torns que es van oferir, es van cobrir un total de 70, quedant 20 lliures en País Valencià i 2 en Sant Nicolau, per la qual cosa es preveu que el número d’entradetes d’enguany siga similar al de l’any passat.

PDF ADJUNT: calendari *Entradetes 2020

Send this to a friend