Educació rescindirà el contracte de construcció del nou col·legi El Bracal

La Conselleria d’Educació procedirà a rescindir el contracte amb l’empresa constructora del nou Col·legi El Bracal de Muro per incompliments en els treballs.
Així ho informava aquesta setmana a l’Ajuntament del municipi el Director General d’Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, després que en els últims mesos l’empresa a la qual se li va adjudicar la realització del projecte tan sols s’haja limitat a executar moviments de terres així com a instal·lar una caseta d’obra.

L’alcalde de Muro, Gabriel Tomás, assegurava que aquesta situació implica un retard de sis mesos ja que s’haurà de tornar a posar en marxa el procés per a licitar novament l’obra, una vegada s’òbriga l’expedient per a rescindir l’esmentat contracte.

Des del Govern Local de la localitat temen que aquest termini puga demorar-se més si s’interposen recursos judicials per part de l’empresa a la qual se li havia adjudicat la intervenció “agafem aquests terminis amb pinces i amb molta cautela perquè portem ja més de dotze anys esperant una solució a aquesta situació que pateix el nostre col·legi i que s’ha eternitzat en el temps. La gent està ja cansada de tantes promeses però des del Govern Local no escatimarem en esforços per a reivindicar que el nou Bracal siga per fi una realitat. Estarem al costat dels pares, els alumnes i la Comunitat Educativa per al que faça falta”, afirma el primer edil d’aquest municipi.

Xiulada de protesta

Indicar que ahir a la vesprada l’AMPA del Bracal, abrigallada per nombrosos veïns de la localitat, van participar en la xiulada que la citada associació va convocar en la Plaça del Matzem per a protestar i expressar el descontentament del poble davant un fet que torna a posar contra les cordes la possibilitat que el col·legi abandone per sempre els barracons en els quals està situat des de l’any 2007.
Cal ressaltar que l’alcalde , Gabriel Tomás i el Director General d’Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, també van estar presents en l’acte de protesta.

Foto: La plaça del Matzem va acollir les protestes en les quals també va estar l’alcalde i el D.G. d’Infraestructures. (Ray Martínez)

Send this to a friend