Formadors 20.20 plena el saló de conferències del Centre d’Esports

La primera sessió formativa del pla Formadors 20.20 Alcoi impulsat per la regidoria d’esports va estar acompanyada d’un èxit d’assistència. El saló de conferències del Centre d’Esports es va omplir de tècnics i entrenadors locals per a escoltar les explicacions d’Octavio Pérez.

Aquest llicenciat en Activitats Físiques, entrenador i atleta, va impartir la conferència amb el títol ‘Feix de la teua passió la teua professió´.

El saló de conferències del Centre d’Esports es va omplir de tècnics i entrenadors de la nostra ciutat que van seguir amb molt d’interés les explicacions d’Octavio Pérez durant els 90 minuts que aproximadament va durar la conferència. Va parlar sobre temes com la motivació, lideratge, marca personal i claus d’entrenament, entre altres.

La pròxima xarrada de Formadors 20.20 Alcoi està programada per a finals de febrer, en concret el dilluns 24, també a partir de les 19,15 hores i en el saló de conferències del Centre d’Esports. La següent a parlar serà Reme Egea, diplomada en Educació Física i Llicenciada en Psicologia, qui tractarà sobre claus per a augmentar el lideratge a nivell d’equips.

La tercera i última ponència serà el 9 de març i estarà impartida pel fisioterapeuta Jordi Reig, qui parlarà sobre com actuar enfront d’una lesió. Les conferències són gratuïtes i només cal confirmar assistència enviant un correu electrònic.

Foto: El saló de conferències es va omplir d’entrenadors i tècnics locals

Send this to a friend