Nico Terol es passa a la Resistència

Nico Terol continua sent un pilot cotitzat en el món dels circuits com demostra l’última aventura en la qual s’ha embarcat. El pilot alcoià, que al setembre passat va complir 31 anys, ha decidit fer el salt al Mundial de Resistència després del seu pas la temporada passada per la primera edició de la Copa del Món de motos elèctriques.

La setmana passada va transcendir que Nico Terol s’ha convertit en l’última incorporació del VRD Igol Pierret Experiencies francés, considerat com una de les estructures principals del Mundial de Resistència. L’alcoià ha signat com a pilot substitut del trio de pilots titulars que configuren l’alemany Florian Alt i els francesos Florian Marí i Mathieu Gines.

Es tracta d’un equip que després del seu pas per Superstock va decidir en la temporada 2018/19 fer el salt al Mundial de Resistència amb una huitena posició final i un tercer lloc en la 8 Hores de Oschersleben. En la present temporada ocupa la sisena posició després del cinqué lloc en el Bol d’Or i el 25é en les 8 Hores de Sepang.

Per a Nico Terol no es tracta d’un campionat estrany perquè l’any passat ja va tindre una primera incursió en aquest campionat. Va debutar l’any passat en les mítiques 24 Hores de Le Mans amb l’equip italià SC-Project Paton Repartiment Corse, on malgrat la seua bona actuació personal no van acabar la prova, i després va disputar les 8 Hores de Suzuki amb el Team Frontier japonés, protagonitzant una sensacional remuntada per a acabar disseté.

La seua marxa al Mundial de Resistència suposarà l’adéu a la Copa del Món de MotoE, no així la seua vinculació amb el Aspar Team, on continuarà realitzant les labors de responsable del Aspar Júnior Team en el Campionat d’Espanya de Velocitat.